I formuläret nedan kan du fylla i dina tankar kring naturskolans verksamhet, gärna i anslutning till ditt besök. Dina synpunkter är viktiga för att utveckla naturskolan. Tack! 

Hunnebergs naturskola

Naturskolan arbetar mestadels med förbokade grupper under vardagar.

 

Adress: Hunneberg 129,
             46831 Vargön

 

Telefon: 0521-22 37 70

 

E-post: info@hunnebergsnaturskola.se

 

Hemsida: www.hunnebergsnaturskola.se

Birgitta Säihke

Biolog med passion för äng och hage i det gamla kulturlandskapet. Lärare i biologi med fördjupning i utomhuspedagogik.  Kunskap kan förändra människors livsstil till mer hållbart. Förundras vid varje vistelse i naturen av de fulländade små detaljerna hos växter och djur som naturen bjuder på. Använder gärna skapande som ett sätt att begripa naturen. 

Ing-marie Lindskog

Djur och natur har alltid varit ett av mina stora intressen. Har arbetat med barn och ungdommar under många år. Är utbildad guldsmed med gesällbrev, barnskötare, dekorationsmålare samt arbetat som trä/metallslöjdslärare i 11 år i närområdet. Min förhoppning är att förmedla till dagens barn att

naturen är något vi inte bara konsumerar, utan något
vi lämnar över till kommande genrationer.

Elin Börjesson Sandberg

Gammal Fältbiolog med en kandidatexamen i Landskapsvård. Långvarigt ideellt engagemang som minifältisledare, och extraknäcker som lägerledare för barn med högfungerande autism. Har även hunnit med att driva egen lantrasdjurpark med historiskt hästjordbruk.
Det bästa sättet att skydda naturen är att fånga upp och utveckla barns och ungas intresse för den.


GPS
WGS84: N 58° 20.7947', E 12° 25.7769'
Decimal: 58.3466, 12.4296

Intresserad av att hyra våra lokaler, klicka här