I formuläret nedan kan du fylla i dina tankar kring naturskolans verksamhet, gärna i anslutning till ditt besök. Dina synpunkter är viktiga för att utveckla naturskolan. Tack! 

Hunnebergs naturskola

Naturskolan arbetar mestadels med förbokade grupper under vardagar.

 

Adress: Hunneberg 129,
             46831 Vargön

 

Telefon: 0521-22 37 70

 

E-post: info@hunnebergsnaturskola.se

 

Hemsida: www.hunnebergsnaturskola.se

Tone Jacobsen
 
Bio-geovetare med naturvårdsinriktning och förskollärare med erfarenhet av utomhuspedagogik. Som naturpedagog står jag stadigt på båda dessa ben på berget.
Kan vi väcka barnens känsla av att naturen är fascinerande och värdefull har vi nått långt. Kan vi bygga på med kunskap om naturens kretslopp och artrikedom har vi nått längre. Vi är natur.

Ing-marie Lindskog

Djur och natur har alltid varit ett av mina stora intressen. Har arbetat med barn och ungdommar under många år. Är utbildad guldsmed med gesällbrev, barnskötare, dekorationsmålare samt arbetat som trä/metallslöjdslärare i 11 år i närområdet. Min förhoppning är att förmedla till dagens barn att

naturen är något vi inte bara konsumerar, utan något
vi lämnar över till kommande genrationer.

Elin Börjesson Sandberg
Gammal Fältbiolog med en kandidatexamen i Landskapsvård. Långvarigt ideellt engagemang som minifältisledare, och extraknäcker som lägerledare för barn med högfungerande autism. Har även hunnit med att driva egen lantrasdjurpark med historiskt hästjordbruk.
Det bästa sättet att skydda naturen är att fånga upp och utveckla barns och ungas intresse för den.


GPS
WGS84: N 58° 20.7663', E 12° 25.7228'
Decimal: 58.3461, 12.4287

Intresserad av att hyra våra lokaler, klicka här